A CSak Együtt Van Esély - csoport bemutatása

Facebook oldalunkért klikk ide!CSak Együtt Van Esély


Sziasztok! 


Pár mondatban szeretném bemutatni, hogy kik is vagyunk, hogy miért alakultunk és milyen célokat tűztünk ki magunk elé.

Csoportunk neve, mint ezt már ti is tudjátok:
CSak Együtt Van Esély – CSEVE csoport az SNI-s, beteg gyermekekért

Mi is szülők vagyunk és Sajátos Nevelési Igényű vagy beteg gyermekeket nevelünk. Azért fogtunk össze, mert azt tapasztaltuk, hogy egyedül csak falakba ütközünk, ha valamit tenni szeretnénk gyermekünkért, hogy megkapja a megfelelő oktatást, fejlesztéseket, a betegségének megfelelő bánásmódban részesüljön, és ne kelljen félnie a kirekesztéstől.
Hogy NEKÜNK se kelljen félnünk a kirekesztéstől!

Fontosnak tarjuk, hogy az SNI-s, beteg gyermekeket nevelő családok ne máról holnapra éljenek, ahhoz, hogy megfelelő oktatási intézményt, bölcsődét vagy óvodát találjanak, ne hosszú kilométereket keljen utazniuk. Az említett fejlesztések nagy része, ne az egyébként is kicsi családi kasszát terhelje tovább. Nagyon fontos számunkra, hogy az SNI-s, beteg gyermeket nevelő szülőnek is járjon a megfelelő munkahely és olyan ellátás, amiből tisztességesen fel tudja nevelni gyermekét.
Nem politizálunk és nem is tartozunk semmilyen politikai párthoz, de hogy mindezeket elérjük, a mindenkori kormányt kell megszólítanunk, hiszen a törvényeket ők alkotják, azokat csak ők tudják módosítani.

Mint láthatjátok, sok dolgunk van, de úgy gondoljuk, összefogással hegyeket mozgathatunk meg. Ezért is keressük a kapcsolatot, más azonos célért dolgozó csoportokkal, szervezetekkel. A Civil Közoktatási Platformmal pedig már együtt is dolgozunk!
Mert, CSak Együtt Van Esély!

Nagyon sok ötletünk van, hogy hogyan érhetnénk el ezeket a közös célokat és erről folyamatosan tájékoztatunk is benneteket. Örömmel fogadjuk, ha ti is megosztjátok velünk ötleteiteket, valamint a véleményeteket! Bátran tegyetek fel kérdéseket, hiszen szívesen segítünk szülőként is!
E-mail címünk: csevecsoport@gmail.com

Ez a csoport azért jött létre, hogy segítsünk egymáson és gyermekeinken.

Az összefogás erejét tükrözi jelmondatunk is:

NINCS FAL, MI ÖSSZENYOMHATNA BENNÜNKET, HA MIND 
                                   ÖSSZEFOGUNK!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések